#francizaDivani

Deveniți lider în designul de mobilier high-end cu Franciza Divani & Sofa’

Explorați beneficiile exclusiviste ale parteneriatului cu Divani & Sofa’! Alăturându-vă rețelei noastre distinse de parteneri, veți accesa o selecție premium de mobilier, admirat și prețuit pe plan național. Vă oferim nu doar flexibilitate, ci și un suport dedicat, garantând că afacerea Dvs. va cunoaște o expansiune remarcabilă. Alegând Divani & Sofa’, promovați nu doar valoare și rafinament clientelei Dvs., ci și o viziune împărtășită despre excelență și inovație în designul de mobilier. Haideți să punem bazele unei colaborări triumfătoare!

Investiție bună cu randament ridicat

Oportunitatea unică, să faceți parte din lumea mobilierului premium

Mobilierul este o necesitate atât pentru vânzătorii de locuințe, cât și pentru rezidenți. În zilele noastre, oamenii doresc unicitate, ceea ce face ca mobilierul personalizat să fie extrem de căutat. Este momentul ideal pentru a începe și a vă dezvolta afacerea în acest domeniu în plină expansiune! Din această cauză avem o oportunitate exclusivă pentru Dvs.

Valoarea pieței de mobilier la nivel mondial din 2020 până în 2025

Conform unui raport de la Mordor Intelligence, se estimează că până în 2025, piața mobilierului va atinge o valoare de peste 570.4 miliarde USD. În plus, se preconizează o rată anuală de creștere compusă (CAGR) de 6% în perioada de prognoză.

Din anul 2000, piața mobilierului a cunoscut o creștere rapidă, ajungând la o valoare de 530.1 miliarde USD până în 2024. Aceste cifre demonstrează un trend ascendent și un potențial enorm pentru cei care investesc în sectorul mobilierului personalizat.

Bine ați venit în lumea Divani & Sofa’

Acum, vă deschidem porțile unei oportunități exclusive.

De-a lungul anilor, am țesut povești de succes, alimentate de o încredere reciprocă și o pasiune comună pentru frumusețea și eleganța designului interior și a mobilierului de lux. Acest angajament ne-a adus mai aproape și a consolidat relația noastră cu fiecare dintre clienții și partenerii noștri.

Vă invităm să pășiți alături de noi într-o călătorie antreprenorială de excepție, explorând posibilitatea de a deveni partener în cadrul rețelei noastre prestigioase. Acesta este momentul Dvs. să străluciți, extinzând granițele succesului și definind viitorul designului de interior. Descoperiți mai multe despre cum puteți deveni francizat Divani & Sofa’ și să contribuiți la redefinirea standardelor de lux și eleganță în designul de mobilier.

Despre Divani & Sofa’: povestea noastră de succes în lumea mobilierului high-end

Un semn al excelenței în designul de interior și mobilier de lux personalizat

În inima Divani & Sofa’ stă o viziune îndrăzneață: transformarea fiecărei locuințe printr-un mobilier excepțional. Fondat pe pilonii calității supreme și a inovației continue, brandul nostru este recunoscut pentru selecția sa de materiale de înaltă calitate și pentru colaborările cu artizani maeștri în arta prelucrării lemnului. Rezultatele? Creații care armonizează perfect eleganța cu minimalismul, punând accent pe funcționalitate și confort.

Eleganță minimalistă: biblioteci și decoruri lucioase pentru o vilă de Lux

Dincolo de un simplu magazin de mobilier: o estetică unică, o experiență luxuriantă

La Divani & Sofa’, aspirațiile noastre transced ideea unui magazin tradițional de mobilă. Ne-am propus să construim un spațiu virtual – un showroom online unde pasionații de design interior pot descoperi și rămâne conectați cu ultimele tendințe din domeniu, inclusiv lansările noastre inovatoare de colecții care armonizează estetica neoclasică cu cea modernă.

Designul nostru distinct, o împletire a elementelor neoclasice cu cele moderne, generează o atmosferă dinamică și opulentă. Acesta nu doar conferă locuințelor o identitate vizuală puternică, dar și un caracter unic, transformând fiecare spațiu într-o manifestare a luxului și stilului personal.

Franciza Divani & Sofa’ este mai mult decât o afacere – este o pasiune pentru frumos şi o promisiune de excelenţă. Ne dorim să colaborăm cu parteneri care împărtăşesc valorile noastre şi care sunt gata să aducă această viziune pe piaţa locală”, a declarat Dorina Dimagli, CEO Luxury Furniture SRL

Masa Alette

Apariții media Franciza Divani & Sofa’

Franciza Divani & Sofa’ a captat atenția și a fost prezentată în publicații de prestigiu naționale, subliniind succesul și impactul nostru în industria designului de interior și mobilierului de lux. De la articole detaliate în reviste specializate până la interviuri exclusive și reportaje, prezența noastră în media este o mărturie a excelenței și inovației pe care le aducem în fiecare proiect.

Ziarul Financiar

Procesul de francizare Divani & Sofa’: pas cu pas

A deveni parte din familia Divani & Sofa’ ca francizat implică un proces clar și structurat, destinat să asigure succesul și compatibilitatea dintre noi și partenerii noștri. Iată pașii principali în călătoria Dvs. spre devenirea unui francizat Divani & Sofa’.

1. Informare și cercetare

 • Vă invităm să începeți prin a vă informa despre Divani & Sofa’, valorile noastre, produsele oferite și filozofia brandului. Explorați site-ul nostru, resursele disponibile și documentați-vă despre ceea ce înseamnă să fiți francizat.

2. Completarea formularului și evaluarea aplicației

 • Completați formularul de eligibilitate. Aici, veți furniza detalii despre experiența Dvs., motivația de a deveni francizat și orice alte informații relevante. Aplicația Dvs. va fi evaluată de echipa noastră. Acest proces include verificarea informațiilor furnizate și asigurarea că profilul Dvs. corespunde standardelor noastre.

3. Discuții inițiale

 • Dacă aplicația Dvs. trece de prima evaluare, veți fi invitat la discuții inițiale cu echipa noastră. Acestea pot avea loc telefonic, online sau față în față, în funcție de preferințe și logistică.

4. Întâlnire și prezentare detaliată

 • Următorul pas este o întâlnire detaliată, unde veți primi informații ample despre modelul de afaceri, suportul oferit de Divani & Sofa’ și veți discuta despre așteptările reciproce.

5. Training, pregătire și deschiderea afacerii

 • Francizatul va participa la sesiuni de training pentru a se familiariza cu toate aspectele operaționale, de marketing și de vânzări ale afacerii. Cu suportul continuu al echipei Divani & Sofa’, veți fi ghidat în deschiderea afacerii Dvs., marcând începutul unei colaborări de succes.

COMPLETAȚI FORMULARUL

A deveni parte din rețeaua Divani & Sofa’ este o oportunitate rară, oferită doar celor mai dedicate și motivate persoane. Acest parcurs selectiv este deschis pentru cei care sunt gata să îmbrățișeze provocările și să se alăture unei mișcări care marchează viitorul designului de mobilier high-end.

Dacă sunteți pregătiți să explorați această oportunitate exclusivă și să vă alăturați elitei Divani & Sofa’, vă invităm să completați formularul de mai jos. Informațiile furnizate ne vor ajuta să înțelegem mai bine aspirațiile și potențialul Dvs. de a deveni unul dintre selectați partenerii noștri.

  Zona de showroom disponibilă

  Cum ați aflat despre noi?

  Experiență în afaceri

  Întrebări sau comentarii