Despre Divani & Sofa’

Excelență în mobilier și suport neîntrerupt cu franciza Divani & Sofa’

Bine ați venit în lumea Divani & Sofa’, oportunitatea ideală de a vă alătura unei francize de prestigiu în domeniul mobilierului premium și high-end din România, recunoscut la nivel național.

Cu o experiență solidă și o tradiție de succes pe piața mobilier premium și design interior, Divani & Sofa’ se distinge prin calitatea excepțională și designul inovator al produselor sale.

În inima noastră se află o pasiune profundă pentru frumos și confort, ceea ce ne-a permis să construim o bază de clienți fidelă și o prezență online remarcabilă, cu zeci de mii de urmăritori entuziasmați.

Portofoliul nostru, meticulos selecționat, include o gamă largă de mobilier și accesorii, fiecare piesă fiind o declarație de stil și rafinament. Suntem mândri de experiența unică pe care o oferim clienților noștri, atât online, cât și în showroom-urile noastre elegante, unde fiecare articol poate fi admirat în detaliu.

În calitate de francizat Divani & Sofa’, veți beneficia nu doar de o marcă recunoscută și respectată, dar și de suportul complet al echipei noastre: de la traininguri specializate și asistență în marketing, până la accesul la un sistem de management eficient și sprijin continuu în dezvoltarea afacerii dumneavoastră. Dacă sunteți pasionat de lumea designului interior și doriți să vă alăturați unei rețele dinamice, cu o creștere impresionantă și o viziune orientată spre viitor, “Divani & Sofa’” este alegerea perfectă pentru dumneavoastră.

Faceți primul pas acum și alăturați-vă comunității noastre de succes.

Completați formularul de mai jos

Prin completarea acestui formular în mod detaliat și coerent, veți oferi potențialilor francizați o imagine clară a așteptărilor și criteriilor dvs., facilitând astfel procesul de selecție și inițiere a unei colaborări de succes.

    Zona de showroom disponibilă

    Cum ați aflat despre noi?

    Experiență în afaceri

    Întrebări sau comentarii