Divani & Sofa': shop online de mobilier premium și soluții complete pentru design interior

Bine ați venit la Divani & Sofa’, locul unde eleganța se întâlnește cu confortul, iar fiecare spațiu devine o poveste de rafinament și stil. Cu o istorie bogată și o pasiune nestinsă pentru frumos, suntem dedicați să aducem căldură și eleganță în fiecare casă și afacere, oferind o gamă variată de mobilier premium și servicii de design interior de excepție.

Istoricul companiei Divani & Sofa'

Divani & Sofa’ s-a născut dintr-o viziune clară: de a înnobila locuința. Din dorința continuă pentru utilizarea de materiale prețioase și angajamentul nostru de a colabora cu cei mai pricepuți meșteșugari în arta prelucrării lemnului, am reușit să creăm piese de design care nu doar inspiră eleganță și minimalism, dar pun de asemenea accent pe aspectul utilitar. Fiecare piesă de mobilier de la Divani & Sofa’ este rezultatul unei atenții deosebite la detalii și a unui proces de producție meticulos, care garantează calitatea și durabilitatea în timp.

Showroom-uri Divani & Sofa' în toată țara

În urma succesului nostru online, am decis să aducem experiența Divani & Sofa’ mai aproape de clienții noștri prin deschiderea showroom-urilor fizice în întreaga țară. Aceste spații elegante și confortabile sunt locul perfect pentru a explora colecțiile noastre premium și pentru a beneficia de sfaturi și consultanță specializată în design interior.

Certificări ISO: garanția calității și a profesionalismului

Începând cu anul 2024, suntem mândri să anunțăm că am obținut certificările ISO 27001, 9001, 14001 și 45001, recunoscând astfel angajamentul nostru pentru calitate, mediu, sănătate și securitate. Aceste certificări atestă angajamentul nostru continuu pentru excelență și nevoia de a oferi cele mai bune servicii clienților noștri.

Soluții complete pentru casa ta

La Divani & Sofaț, ne dorim să fim mai mult decât un simplu furnizor de mobilier. De aceea am lansat serviciul nostru specializat “Soluții complete pentru casa ta”, care cuprinde o gamă variată de servicii, de la design interior și proiectare până la mobilier la comandă și finisaje. Indiferent de viziunea sau nevoile dvs., suntem aici pentru a vă ajuta să creați un spațiu unic, care să vă reflecte personalitatea și stilul de viață.

HORECA by Divani & Sofa'

Pentru clienții din industria HORECA, am creat departamentul nostru specializat HORECA by Divani & Sofa’, oferind soluții inovatoare de mobilier și design interior care să aducă unicitate și rafinament în spațiile publice. De la restaurante și cafenele până la hoteluri și spații de evenimente, fiecare proiect este o oportunitate de a crea experiențe memorabile și de a impresiona clienții.

Oportunitate de francizare

Dorim să împărtășim succesul nostru și să extindem prezența noastră pe plan național și internațional prin oferirea oportunității de #francizaDivani pentru antreprenorii interesați să devină parte din familia Divani & Sofa’.

La Divani & Sofa’, credem în puterea colaborării și a parteneriatelor strânse cu clienții noștri. Suntem gata să vă ascultăm nevoile, să înțelegem viziunea dvs. și să lucrăm împreună pentru a construi proiecte de succes. Fie că sunteți în căutarea unui mobilier unic pentru locuința dvs. sau planificați să redecorați un întreg spațiu comercial, suntem aici pentru a vă oferi expertiza noastră și sprijinul nostru necondiționat.

Vă invităm să faceți parte din universul nostru elegant și confortabil și să descoperiți cum Divani & Sofa’ poate face diferența în locuința și afacerea dvs. Indiferent de proiectul sau viziunea dvs., suntem aici pentru a vă ajuta să o transformați în realitate. Împreună, putem crea spații deosebite și experiențe memorabile.