Insasi denumirea de Premium confera acestei colectii de la bun inceput o incadrare perfecta in zona de produse “highend” pentru care atentia producatorilor este concentrata nu numai pe aspectul estetic dar in special pe calitatea finisajelor.

Paturile insotite de noptiere dar si alte produse din aceasta colectie au elemente stilistice de ultima generatie, fiind considerate de designerii de produs inovatoare prin indrazneala liniilor arcuite sau cele perfect liniare, prin dimensiunile generoase pe care fiecare set il poate oferi. Realizate de catre maestrii artizani din textile (si nu numai) de cea mai buna calitate: catifea, velur, stofe speciale, piele naturala (de caprioara), piele ecologica sau rezistente la uzura si lichide si cu finisaje superioare din lemn sau din otel inoxidabil tratat cu straturi de culoare, aceste materiale ofera produselor noastre un aspect deosebit.

Premium este o colectie ce cuprinde piese unice, atemporale care vor aduce un plus oricarei incaperi, asadar recomandam sa vizionezi toate produsele din colectie pentru a alcatui un set pentru dormitor spectaculos.

Descopera produsele din categoria Premium

Home / COLECTII / Premium
Show sidebar

Paturi (198)

<strong>Descoperă colecția Premium de paturi excepționale</strong> de la Divani & Sofa'. Această colecție high-end te va încânta cu paturi de o eleganță și calitate superioară.Fiecare pat este o capodoperă a designului, cu linii rafinate și finisaje impecabile. Realizate cu pasiune și măiestrie, aceste paturi prezintă materiale premium, cum ar fi catifeaua, velurul și pielea naturală. Cu dimensiuni generoase și stiluri atemporale, aceste paturi conferă un aer de lux și confort în orice dormitor.Îmbogățește-ți spațiul de odihnă cu paturile extraordinare din colecția Premium de la Divani & Sofa' și transformă-ți dormitorul într-o oază de relaxare și eleganță. Alege un pat din această colecție și bucură-te de nopti de vis și un decor impresionant.

Noptiere (53)

Completează perfect dormitorul tău cu <strong>noptierele excepționale din colecția Premium</strong> de la Divani & Sofa. Această colecție high-end îți oferă noptiere de o eleganță și calitate superioară. Fiecare piesă este meticulos proiectată, cu detalii rafinate și finisaje impecabile. Realizate cu măiestrie și atenție la detalii, noptierele din această colecție sunt confecționate din materiale premium.Noptierele din colecția Premium nu doar că oferă un spațiu de depozitare practic pentru obiectele de noapte, dar sunt și accente impresionante în amenajarea camerei tale. Fie că le alegi în aceeași nuanță ca și patul tău sau preferi un contrast subtil, aceste noptiere vor crea o armonie perfectă în dormitor.Îmbogățește-ți spațiul de odihnă cu noptierele extraordinare din colecția Premium de la Divani & Sofa și adaugă un plus de stil și funcționalitate în decorul tău.

Banchete (5)

Adaugă eleganță și confort în spațiul tău cu <strong>banchetele excepționale din colecția Premium</strong> de la Divani & Sofa. Realizate cu măiestrie de artizani talentați, banchetele din colecția Premium sunt confecționate din materiale premium, de cea mai bună calitate. Fiecare banchetă este atent proiectată pentru a oferi confort și sprijin adecvat. Indiferent dacă le plasezi în living, în hol sau în dormitor, banchetele din colecția Premium vor aduce o notă de rafinament și stil în decorul tău. Acestea pot fi folosite ca locuri suplimentare de ședere, ca elemente decorative sau chiar pentru a-ți susține obiectele preferate. Transformă-ți casa într-un spațiu elegant și confortabil cu banchetele extraordinare din colecția Premium de la Divani & Sofa. Alege bancheta care se potrivește perfect stilului tău și bucură-te de funcționalitate și frumusețe în fiecare colț al locuinței tale!

Canapele (9)

Adaugă un plus de eleganță și confort livingului tău cu <strong>canapelele excepționale din colecția Premium</strong> de la Divani & Sofa. Această colecție remarcabilă îți oferă canapele de cea mai înaltă calitate, cu un design sofisticat și detalii impecabile.Fiecare canapea este atent proiectată pentru a aduce stil și funcționalitate în spațiul tău de relaxare. Realizate cu pricepere, aceste canapele sunt confecționate din materiale fine, asigurând confort și durabilitate de lungă durată. Detaliile atent lucrate și cusăturile precise evidențiază atenția la detalii și calitatea superioară a acestor piese Indiferent de preferințele tale de design, vei găsi canapele cu linii elegante și detalii atent lucrate.Transformă-ți livingul într-un refugiu de lux și rafinament cu canapelele remarcabile din colecția Premium de la Divani & Sofa.

Coltare (8)

Transformă-ți livingul într-un spațiu de relaxare și eleganță absolută cu <strong>colțarele excepționale din colecția Premium</strong> de la Divani & Sofa. Această selecție remarcabilă îți oferă colțare de cea mai înaltă calitate, cu un design sofisticat și o atenție deosebită la detalii.Indiferent dacă îți dorești un colțar spațios și confortabil pentru întreaga familie sau unul mai compact și practic pentru un apartament mai mic, vei găsi în această colecție opțiuni variate care să îți satisfacă toate cerințele.Bucură-te de momente de relaxare absolută și socializare plăcută într-un colțar din colecția Premium. În culori versatile și finisaje impecabile, aceste colțare se vor integra perfect în orice stil de interior. Alege colțarul perfect pentru nevoile și gusturile tale și creează un decor de invidiat în propria ta locuință.

Fotolii (10)

Adaugă un plus de eleganță și confort absolut în locuința ta cu <strong>fotoliile excepționale din colecția Premium</strong> de la Divani & Sofa. Această selecție remarcabilă îți oferă fotolii de cea mai înaltă calitate, cu un design sofisticat și detalii atent lucrate. Fiecare fotoliu este atent proiectat pentru a aduce un strop de stil și confort în spațiul tău de relaxare.Cu forme și linii elegante, fotoliile din colecția Premium îmbină armonios designul modern cu atemporalitatea, adăugând un aer sofisticat oricărui interior. Materialul ales pentru fiecare fotoliu oferă o textură plăcută la atingere și rezistență în timp, asigurând o experiență confortabilă și o durabilitate de lungă durată.Alege fotoliul perfect pentru tine și creează un spațiu personal deosebit în locuința ta.

Masute de colt (1)

Completează-ți spațiul de locuit cu <strong>măsuțele de colț excepționale din colecția Premium</strong> de la Divani & Sofa. Această selecție remarcabilă îți oferă măsuțe de colț de cea mai înaltă calitate, cu un design sofisticat și o atenție deosebită la detalii. Fiecare măsuță de colț este atent proiectată pentru a aduce un plus de stil și utilitate în orice colț al locuinței tale.Fabricate cu meticulozitate, aceste măsuțe de colț sunt construite din materiale de calitate superioară, asigurându-ți durabilitate și stabilitate pe termen lung. Fiecare detaliu, de la picioarele solide până la finisajele impecabile, este realizat cu grijă și atenție. Alege măsuța de colț potrivită pentru stilul tău și bucură-te de o combinație perfectă între funcționalitate și design pentru stilul tău.

Masute de cafea (1)

<strong>Descoperă eleganța și funcționalitatea măsuțelor de cafea excepționale din colecția Premium</strong> de la Divani & Sofa. Fiecare măsuță de cafea este un exemplu remarcabil de design atemporal și rafinat, creat pentru a-ți completa perfect spațiul de relaxare. Măsuțele de cafea din colecția Premium îmbină armonios formele fluide și linii sofisticate, oferind un aer distinctiv în orice încăpere. Cu finisaje impecabile și detalii bine conturate, măsuțele de cafea din colecția Premium adaugă o notă subtilă de lux și rafinament în amenajarea ta.Bucură-te de momente de relaxare și convivialitate alături de aceste măsuțe de cafea, savurând o ceașcă aromată de cafea sau petrecând timp de calitate alături de cei dragi.