Designer Interior (Senior Level)

Locație job

Otopeni

Tip job

Full time

Experiență necesară

Mid Level (2-5 ani), Senior (5-10 ani)

Specializați în crearea de spații unice pentru industria HORECA, căutăm un Designer Interior la nivel senior, cu o viziune creativă și experiență în designul de spații ospitaliere, pentru a se alătura echipei noastre de profesioniști.

Cerințe:

Absolvent al Facultății de Arhitectură.
Experiență a nivel senior în designul interior (5-10 ani), preferabil în proiecte pentru industria ospitalității (hoteluri, restaurante, cafenele).
Portofoliu impresionant care evidențiază proiecte de succes și abilități de design excepționale.
Abilități avansate în utilizarea software-urilor de design (de exemplu, 3DSMAX, AutoCAD, SketchUp, Adobe Creative Suite).
Creativitate și abilitatea de a dezvolta concepte inovatoare și funcționale.
Excelente abilități de comunicare și prezentare, cu cunoașterea avansată a limbii engleze.

Responsabilități:

Dezvoltarea conceptelor de design interior de la concept până la implementare, asigurându-se că acestea îndeplinesc cerințele clienților și se aliniază cu viziunea brandului.
Colaborarea strânsă cu clienții și echipele de proiect pentru a înțelege nevoile și a traduce acestea în soluții de design inovatoare și atractive.
Crearea și prezentarea de vizualizări și planuri detaliate, utilizând software de specialitate.
Supravegherea implementării designurilor în faza de construcție, asigurându-se că detaliile de design sunt executate conform planurilor.
Rămânerea la curent cu tendințele actuale în designul interior și integrarea acestora în proiectele companiei, unde este relevant.

Compania: 

Cu o abordare inovatoare și un angajament pentru excelență, compania noastră este dedicată transformării spațiilor HORECA în medii unice și memorabile. Echipa noastră de design este recunoscută pentru abilitatea de a combina funcționalitatea cu estetica, creând spații care reflectă și întăresc identitatea fiecărui client.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *